De gloednieuwe wijk Jachthof in Etterbeek verwelkomt u hartelijk: met een park, openbare voorzieningen, en 200 woningen. Daarvan vindt u er 69 terug in residentie Ardea. Parallel aan de Beckersstraat, met het frisgroene park in uw achtertuin. De benedenverdieping ligt iets boven het straatniveau. Zo kunnen de bomen langs de weg blijven staan – als een soort haag die u uw privacy garandeert.

Appartementen met zonneterras

Bij elk appartement hoort een zuidelijk terras. Vandaar kijkt u uit op het park. Ook op de benedenverdieping geniet u van dit heerlijke uitzicht. Uw terras van 5 meter diep steekt immers boven de kelderverdieping uit. Het laat u over het park zweven.

U kiest uit 69 studio’s en appartementen van 1 tot 3 kamers, verdeeld over 5 verdiepingen. Die woonniveaus en de kelder bereikt u vlot dankzij 5 circulatiekernen voorzien van lift en trap. Elke kern brengt u naar 2 tot 3 woningen per verdieping.

De kernen verdelen het gebouw in 5 eenheden van 13 tot 15 woningen. Via uw ruime privé-ingang gaat u in alle rust naar uw nieuwe thuis. Een loopbrug boven de voortuinen brengt u naar de andere ingangen. Hebt u een fiets of een kinderwagen? Dan stalt u die handig in het lokaal aan de ingang.

Komt u met de auto thuis? Dan rijdt u de kelder binnen via de Beckersstraat. Daar parkeert u op een van de 63 plaatsen – waarvan er 7 zijn aangepast voor andersvaliden. In de ondergrondse verdieping heeft elke wooneenheid ook een eigen kelder. En u vindt er technische lokalen voor de water- en elektriciteitsmeters, het vuilnis en onderhoud.

ARDEA IS ZON, GROEN & RUST

EEN NIEUWE WIJK IN ETTERBEEK

De komende maanden verrijzen er 69 nieuwe woningen langs de Beckersstraat, in hartje Etterbeek en op een steenworp van de Jacht.De bouw van residentie Ardea vormt de eerste stap in een grootscheeps herontwikkelingsproject geleid door onze gemeente, op initiatief van het college van burgemeester en schepenen.

Het project kreeg de naam ‘Jachthof’ mee en beslaat een oppervlakte van 3 hectare. Op termijn wordt hier een volledig nieuwe wijk opgetrokken, met maar liefst 200 nieuwe woningen verdeeld over verschillende woongebouwen, een nieuw administratief centrum dat onderdak biedt aan het gemeentebestuur, het OCMW en een politiecommissariaat, 500 parkeerplaatsen waarvan het merendeel ondergronds, en een prachtige centrale groene zone die toegankelijk wordt voor het publiek. De gemeente onderneemt hiermee een project van formaat, met als eerste stap de bouw en verkoop van de woningen van residentie Ardea. Wij hopen uiteraard dat het project tal van nieuwe inwoners de weg doet vinden naar Etterbeek, en als u een van hen bent, heet ik u alvast van harte welkom in Etterbeek!

Vincent DE WOLF, Volksvertegenwoordiger-burgemeester van Etterbeek

Wonen in Etterbeek - Passiefbouw in het Jachthof - Doorgedreven isolatie

WENST U MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over Ardea?
Bezorg hier uw gegevens via het contactformulier, wij maken graag een afspraak om u verder te informeren.
Door op verzenden te klikken geeft u Willemen Real Estate toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst.